Font Size

Profile

Cpanel
A- A A+
You are here: Utama Penerbitan Iklan Tender/ Sebutharga IKLAN SEBUTHARGA SMA CHENOR

IKLAN SEBUTHARGA SMA CHENOR

NOTIS PELAWAAN SEBUTHARGA

JABATAN AGAMA ISLAM PAHANG

Bil. Sebut harga: JAIP/KK/003/2017

Sebut harga adalah dipelawa kepada Kontraktor-Kontraktor yang beralamat di Pahang dan berdaftar dengan KEMENTERIAN KEWANGAN MALAYSIA pada kelas Tajuk-Tajuk Kecil: 220801 sahaja, dibenarkan menyertai pelawaan Sebut Harga Jabatan Agama Islam Pahang bagi kerja-kerja seperti berikut:

PERKHIDMATAN KAWALAN KESELAMATAN DAN BANGUNAN

SEKOLAH MENENGAH AGAMA CHENOR

 

2.       Kontraktor yang berminat adalah Diwajibkan menyertai lawatan ke tapak cadangan kerja dan taklimat yang akan diadakan pada:-

          Tarikh             :           19 April 2017 (Rabu)

 Masa               :           10.00 Pagi

 Tempat           :           Bilik Mesyuarat, JAIP Pekan

 

3.       Borang Sebut Harga boleh diperolehi dengan harga RM10.00 setiap naskah mulai 19 April 2017 hingga 26 April 2017. Selepas tarikh tersebut, borang-borang sebut harga tidak akan dikeluarkan. Butiran kerja dan borang penyertaan sebut harga boleh diperolehi di Bahagian Khidmat Pengurusan, Jabatan Agama Islam Pahang. Kontraktor yang berminat dikehendaki membawa surat PENDAFTARAN KEMENTERIAN KEWANGAN (YANG ASAL SAHAJA DITERIMA).

4.       Borang- borang sebut harga yang telah lengkap hendaklah dimasukkan ke dalam Peti Sebut Harga di BAHAGIAN KHIDMAT PENGURUSAN (PEMBANGUNAN) JABATAN AGAMA ISLAM PAHANG, PEKAN. Tarikh tutup sebut harga ialah pada 26 April 2017 tidak lewat daripada jam 12.00 tengahari.

5.       Sila bawa cop syarikat yang dilengkapi dengan alamat, no. telefon dan no. fax syarikat untuk tujuan pendaftaran.