Font Size

Profile

Cpanel
A- A A+
You are here: Utama Penerbitan Iklan Tender/ Sebutharga IKLAN SEBUTHARGA SM AGAMA ROMPIN

IKLAN SEBUTHARGA SM AGAMA ROMPIN

NOTIS PELAWAAN SEBUTHARGA

JABATAN AGAMA ISLAM PAHANG

Bil. Sebut harga:  JAIP/CB/001/2017

                               Sebut harga adalah dipelawa kepada Kontraktor-Kontraktor yang beralamat di Pahang dan berdaftar dengan KEMENTERIAN KEWANGAN MALAYSIA pada kelas Tajuk-Tajuk Kecil: 221001 & 221002 sahaja, dibenarkan menyertai pelawaan Sebut Harga Jabatan Agama Islam Pahang bagi kerja-kerja seperti berikut:

PERKHIDMATAN MENCUCI DAN MEMBERSIH KAWASAN DAN BANGUNAN 

SEKOLAH MENENGAH AGAMA ROMPIN

2.       Kontraktor yang berminat adalah Diwajibkan menyertai lawatan ke tapak cadangan kerja dan taklimat yang akan diadakan pada:-

         Tarikh             :           20 April 2017 (Khamis)

Masa               :           10.00 pagi

Tempat           :           Sekolah Menengah Agama Rompin

3.       Borang Sebut Harga boleh diperolehi dengan harga RM10.00 setiap naskah mulai 20 April 2017 hingga 27 April 2017. Selepas tarikh tersebut, borang-borang sebut harga tidak akan dikeluarkan. Butiran kerja dan borang penyertaan sebut harga boleh diperolehi di Sekolah Menengah Agama Rompin.Kontraktor yang berminat dikehendaki membawa surat PENDAFTARAN KEMENTERIAN KEWANGAN (YANG ASAL SAHAJA DITERIMA).

4.       Borang- borang sebut harga yang telah lengkap hendaklah dimasukkan ke dalam Peti Sebut Harga di BAHAGIAN KHIDMAT PENGURUSAN (PEMBANGUNAN) JABATAN AGAMA ISLAM PAHANG, PEKAN. Tarikh tutup sebut harga ialah pada 27 April 2017 tidak lewat daripada jam 12.00 tengahari.

5.       Sila bawa cop syarikat yang dilengkapi dengan alamat, no. telefon dan no. fax syarikat untuk tujuan pendaftaran.